Bemutatkozás

Cégünkről

Exclusive Tours utazási iroda az Exclusive Csoport tagjaként közös tulajdonosi szerkezetben, dinamikus fiatal szakembergárda vezetésével a legjobb minőséget és biztonságot kínálja utasainak, akik mind vállalati ügyfélkörből mind egyéni turistákból kerülnek ki.

Sikereink titkát az igényes kiszolgálás, gyorsaság, rugalmasság, hatékony csapatmunka és a szakszerű vezetés szavatolja.

Cégünk története 1989-re nyúlik vissza. Ez évben alakult meg az Exclusive Tours Kft., amely teljes körű turisztikai szolgáltatást nyújtott ügyfeleinek, beleértve a valutaváltást is. A társaság évről évre növelte forgalmát, és Budapest szívében a Váci utcai iroda megnyitásával egy igazán Exclusive központot hozott létre.

2000-ben stratégiai szövetséget kötöttünk három megbízható partnerirodával (Bonafini Bindair, Concorde Travel, Skyline Tickets), létrehozva a UNITED 4 Első Magyar Repülőjegyértékesítő Egyesülést. IATA engedéllyel rendelkező iroda lévén valamennyi légitársaság repülőjegyeit értékesítjük, s utasainknak lehetőségük van a legjobb díjtételű repülőjegyek igénybe vételére. Az iroda alapelve, hogy ne csupán a jegyek kiállítója legyen.

Munkatársaink nagy tapasztalattal bíró, magasan képzett utazási tanácsadók, akik az ügyfelek még fel nem tett kérdéseire is válaszolnak.  Ügyfeleink sorában a személyre szabott szolgáltatás, hiteles tájékoztatás és garantált minőség okán számtalan törzsutast köszönthetünk.

2007. évben megnyitottuk a veszprémi irodánkat.  Irodáink elsősorban viszonteladói tevékenységet folytatnak, amely alapját a legmegbízhatóbb 50 touroperátorral kötött ügynöki szerződések adják. Természetesen az egyedi utazási igényeket is megszervezzük. Irodáinkban pénzváltásra és a Western Union szolgáltatás igénybevételére is lehetőség van.

Cégfilozófiánk, hogy nemcsak nevében, hanem küllemében, megbízhatóságában, magas színvonalú szolgáltatásaiban is EXCLUSIVE utazási irodaként állunk utasaink rendelkezésére. LEGYEN ÜGYFELÜNK, UTAZZON VELÜNK!

Kapcsolat

Exclusive Tours - Utazási iroda


Exclusive Tours - Utazási iroda, Veszprém
8200 Veszprém, Kossuth u. 6.
  +36 70 370 5979
  veszprem1[kukac]exclusivetours[pont]hu
  http://www.exclusivetours.hu

Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 9.30 - 15.30
Szombat, Vasárnap: ZÁRVA


ÜZLETI PROFILT KÉREK

Amennyiben szeretné, ha készítenénk Önnek is ÜZLETI PROFILT, kattintson az alábbi gombra és töltse ki az űrlapot!

Levesszük a terhet a válláról!

 1. Gyakorlati tanácsot adunk
 2. Grafikai munkát végzünk
 3. Fotózunk
 4. Összeállítjuk az oldalát
 5. Elvégezzük a tartalomfeltöltést
 6. Mobilra is optimalizáljuk
 7. Elvégezzük a kereső optimalizálást
 8. Beállítjuk a MindenOké egymásra épülő rendszerébe
 9. Facebook kompatibilissé tesszük
 10. Karbantarjuk
 11. Időközönként frissítjük
 12. Népszerűsítjük

Profi csapatunk mindenben segít

MODERN ÉLETRE
TERVEZVE
Top