Bemutatkozás

Magunkról dióhéjban!

Kedves Olvasó!

Köszönöm,hogy időt szentelt ránk és olvassa soraimat. Engedje meg, hogy pár sorban bemutassam Cégünket!

Cégünk 2001-ben alakult. Elsősorban nyugati személy és kisteher gyári (eredeti Originál) és utángyártott autóalkatrészek beszerzésével foglalkozunk. Egyedi megrendelés alapján vállalunk azonban teher, keleti autó, mezőgazdasági járművek alkatrész beszerzését is.

Alvállalkozói szerződés keretében kapcsolatban állunk több neves autóalkatrész-felújító céggel, akik szintén magas minőségben foglalkoznak az alkatrészek, szerkezeti egységek javításával. Ilyenek: gömbfejek, kormányművek, szervószivattyúk, turbók, hengerfejek, motorblokkok, adagólók és befecskendező szelepek.

Jómagam 1993 óta foglalkozom autóalkatrészek árusításával, a saját üzlet is e nyolc év tapasztalatára épül, és azóta is folyamatosan fejlődik.

Fejődésünk töretlenségét tükrözi, hogy kezdéskor még csak két fővel, mint egyéni vállalkozás, majd három- és mára elértük, hogy négy fővel ugyanígy egyéni vállalkozási formában állunk vásárlóink szolgálatára. Kollégáink mindegyike magasan képzett, és régóta dolgozik a szakmában, nagy tapasztalattal rendelkeznek az alkatrészek terén.

Pápán és környékén a város egyik legnagyobb raktárkészletéből szolgáljuk ki vásárlóinkat. Törzsvásárlói programunknak köszönhetően az ország egész területéről több mint 7.000 elégedett vásárlót tudhatunk magunkénak. Ezek között számos Állami cég, Szállító, Fuvarozó egyéni és társas vállalkozás, Autószerviz, valamint nagyon sok "utcai" egyéni vásárló is megtalálható.

A 20 éve folyamatosan bővülő, szerteágazó kapcsolatrendszerünknek köszönhetően, Magyarország és Európa szinte összes nagykereskedelmi egységéből akár egy óra alatt, több száz milliárd Euros nagyságrendű alkatrészbázisból fedjük le Pápa és környéke alkatrészigényét. Ennek és tapasztalatainknak köszönhetően minden vásárlónkat maximálisan, a saját igényéhez mérten,   ÁR, MINŐSÉG, HATÁRIDŐ arányában tudunk kiszolgálni.

Keresőprogramjaink segítségével 90-99%-os pontossággal tudjuk megkeresni, beazonosítani az alkatrészeket, így szinte kizárt, hogy hibás alkatrész vásárlása miatt álljon ügyfeleink autója. Ennek a pontosságnak, illetve a kitűnő beszerzési forrásainknak köszönhető, hogy az általunk forgalmazott alkatrészek nagy százalékát teszik ki a Gyári Originál alkatrészek. Ezeket szintén több forrásból, különböző rendelési határidőkkel és kedvező áron tudjuk szállítani.

Kezdetektől fogva foglalkozunk Pápán és környékén alkatrész szállítással, amit 2012-ben kibővítettünk. Innentől egyéni vásárlóink is igénybe vehetik ezt a szolgáltatást, így akár otthonról, munkahelyről intézhetik az alkatrész megvásárlását. Nagyon jól jön ez abban az esetben, ha valakinek épp szervizben van az autója. A szállítás 10.000Ft vásárlási értéket meghaladva ingyenes!!!!!

Az ország bármely pontjára Postafutár szolgálattal előre utalással, illetve utánvételben másnapra tudjuk az alkatrészigényeket kiszolgálni.

Köszönöm, hogy megtisztelt és végigolvasta bemutatkozásunkat. A közös üzleti kapcsolat reményében kívánok Önnek jó egészséget és sikereket!

Üdvözlettel: Takó Attila ügyvezető

Kapcsolat

Hörbi Autósbolt


Hörbi Autósbolt
8500 Pápa, Celli út 26
  +36 89 320 174
  +36 30 463 8502
  tako[pont]attila[kukac]horbiauto[pont]hu
  http://www.horbiauto.hu

Nyitvatartás:
Hétfőtől - Péntekig: 08:00 - 17:00
Szombaton: 08:00 - 12:00


Címkefelhő


 • fényszóró polírozás
 • autósbolt
 • autóalkatrész
 • autóbérlés
 • szélvédőjavítás
 • tetőboxbérlés
 • utánfutóbérlés

ÜZLETI PROFILT KÉREK

Amennyiben szeretné, ha készítenénk Önnek is ÜZLETI PROFILT, kattintson az alábbi gombra és töltse ki az űrlapot!

Levesszük a terhet a válláról!

 1. Gyakorlati tanácsot adunk
 2. Grafikai munkát végzünk
 3. Fotózunk
 4. Összeállítjuk az oldalát
 5. Elvégezzük a tartalomfeltöltést
 6. Mobilra is optimalizáljuk
 7. Elvégezzük a kereső optimalizálást
 8. Beállítjuk a MindenOké egymásra épülő rendszerébe
 9. Facebook kompatibilissé tesszük
 10. Karbantarjuk
 11. Időközönként frissítjük
 12. Népszerűsítjük

Profi csapatunk mindenben segít

MODERN ÉLETRE
TERVEZVE
Top