Bemutatkozás

CÉGÜNKRŐL

Cégünk Veszprém megyében hivatalos Toyota márkakereskedésként működik 1993 óta.. Telephelyünk könnyen megközelíthető helyen, 6000 négyzetméteren, 1500 négyzetméteres szalonban várja kedves ügyfeleinket. Márkakereskedésünk az Észak-keleti útgyűrű mellett helyezkedik el az „Autóváros” területén.

Kényelmes légkondicionált bemutatóteremben, új Toyota gépkocsik értékesítése és szervizelése mellett, teljes körű szolgáltatást nyújtunk kézi autómosóval, 3,5 tonna alatti gépjárművek márkafüggetlen szervizelésével, karosszéria javítással, teljes körű biztosítási és hitel ügyintézéssel.

Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozásként működik.

A tulajdonos Szeghalmi László Úr már a kilencvenes évek elején úgy gondolta, hogy egy a „Lajtán túl” már sikeres és minőségében messze kiemelkedőn teljesítő márkát kell forgalmaznia vállalkozásának. 1993. május. Ebben a hónapban megszületett a Toyota Motor Hungary és az Autóház Veszprém Kft. között a szerződés. Megkezdtük a Toyota gépjárművek forgalmazását, régi AFIT szerviz helyén. Cégünk azóta hivatalos Toyota márkakereskedés és szerviz.

1993-ben 90m²-e bemutató teremben 4 szerelő állással, 2 karosszéria állással indult a tevékenység. Később az állások száma 8-ra emelkedett.

A döntést az eladások és a szervizek igazolták. 1996-ra a márka kinőtte a helyét, ezért az épületegyüttesen belül nagyobb 150m² területű bemutató terembe költözött. Ekkor már 8 szerelő, külön épületben 4 karosszériás állás valamint fényező műhely és vizsgasor került kiépítésre.
SZERVIZ

Karosszéria és fényező műhelyünk, valamint a műszaki vizsgáztatás folyamatos fejlesztések mellett azóta is ezen a helyen működik.Karosszéria és fényező műhely

2007-ben költöztünk az új komplexumba a Veszprémet elkerülő út észak-keleti részére. Az 1500 m²-es épületben helyet kapott a Toyota előírásának megfelelő méretű 500 m²-es bemutató-terem amely 10 autó bemutatására alkalmas, és a 8 állásos szerviz, korszerű vizsgasorral, futómű paddal.

Ezzel teljesen zökkenőmentesé vált a 3,5 tonna alatti gépjárművek maximális kiszolgálása, ügyfeleink teljes megelégedésére.

Kapcsolat

Toyota Autóház Veszprém


Toyota Autóház Veszprém
8200 Veszprém, Észak-keleti útgyűrű 10.
  +36 88 590 064
  +36 88 590 069
  +36 88 427 289
  ertekesites[kukac]toyotaveszprem[pont]hu
  szerviz[kukac]toyotaveszprem[pont]hu
  alkatresz[kukac]toyotaveszprem[pont]hu
  http://www.toyotaveszprem.hu

Nyitvatartás:
Értékesítés:
Hétfő – Péntek: 8.00 – 17.00
Szombat : 9.00 – 12.00
Vasárnap : Zárva

Szerviz:
Hétfő – Péntek: 7.30 – 16.00
Szombat : Zárva
Vasárnap : Zárva


Címkefelhő


 • toyota
 • autóház
 • veszprém
 • szerviz
 • autószalon

ÜZLETI PROFILT KÉREK

Amennyiben szeretné, ha készítenénk Önnek is ÜZLETI PROFILT, kattintson az alábbi gombra és töltse ki az űrlapot!

Levesszük a terhet a válláról!

 1. Gyakorlati tanácsot adunk
 2. Grafikai munkát végzünk
 3. Fotózunk
 4. Összeállítjuk az oldalát
 5. Elvégezzük a tartalomfeltöltést
 6. Mobilra is optimalizáljuk
 7. Elvégezzük a kereső optimalizálást
 8. Beállítjuk a MindenOké egymásra épülő rendszerébe
 9. Facebook kompatibilissé tesszük
 10. Karbantarjuk
 11. Időközönként frissítjük
 12. Népszerűsítjük

Profi csapatunk mindenben segít

MODERN ÉLETRE
TERVEZVE
Top