Bemutatkozás

A Z+D Nagykereskedelmi és Diszkont Kft. 1991-ben alakult Keszthelyen, a Zala Zöldért egykori telephelyén, s azóta szolgálja ki gasztronómiai, viszonteladói és kiskereskedelmi partnereit. A Kft-t tisztán magyar tulajdonosi körrel alapították az akkori Zala Zöldért vállalat dolgozói és beszállítói. A vállalkozás mára a Dunántúl egyik legnagyobb, 100%-ban magyar tulajdonban lévő ital-élelmiszer nagykereskedőjévé nőtte ki magát.

A kezdetben zöldség-gyümölcs eladásával foglalkozó cég, megtartva kezdeti profilját, mely az árbevétel 1/3-át jelenti, folyamatosan bővítette kínálatát. Mindemellett az import és a hazai italforgalmazás is meghatározó szerepet vívott ki magának a forgalomban, melyet idővel a gasztronómiai élelmiszerek, majd végül a frissáru értékesítése követett, így téve teljessé a választékot.

Jelenleg 19 üzletkötőnk és közel 430 munkatársunk dolgozik azon, hogy a REÁL Élelmiszer Kft. régió központjaként, a már meglévő szolgáltatásainkat tovább bővítsék, fejlesszék.

Egyedülálló, több mint 30 ezer árucikkelemes választékunknak köszönhetően Vas, Zala, Veszprém, Somogy megyében, és a Balaton partján szolgáljuk ki vevőinket nap, mint nap. Az elmúlt években olyan széles ügyfélkört építettünk ki, melyben a közintézmények - óvodák, iskolák - éppúgy megtalálhatóak, mint a szállodák, éttermek, vagy a viszonteladók. C+C üzleteinkben széles választékkal, udvarias kiszolgálással várjuk ügyfeleinket.

Működési területünkön 16 C+C üzletünk található meg, valamint 21 raktárunk 50 km-ként érhető el, így vevőpartnereink gyorsan és költséghatékonyan érhetnek el bennünket. A nagy lefedettség, és a sűrű bolthálózat lehetővé teszi, hogy késlekedés nélkül, 62 különböző méretű és felszereltségű teherautóinkkal határidőre tudjuk kiszállítani a megrendeléseket.

Kapcsolat

Z+D Élelmiszer- Ital Diszkont áruház


Z+D Élelmiszer- Ital Diszkont áruház
8500 Pápa, Vásár utca 12.
  +36 89 315 100
  +36 89 510 163
  palmai[kukac]kabelszat2002[pont]hu
  zdpapa[kukac]zpluszd[pont]hu
  http://www.zpluszd.hu

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 7:00-16:00
Szombat: 7:00-12:00
Vasárnap: zárva


Mely kategóriában elérhető


ÜZLETI PROFILT KÉREK

Amennyiben szeretné, ha készítenénk Önnek is ÜZLETI PROFILT, kattintson az alábbi gombra és töltse ki az űrlapot!

Levesszük a terhet a válláról!

 1. Gyakorlati tanácsot adunk
 2. Grafikai munkát végzünk
 3. Fotózunk
 4. Összeállítjuk az oldalát
 5. Elvégezzük a tartalomfeltöltést
 6. Mobilra is optimalizáljuk
 7. Elvégezzük a kereső optimalizálást
 8. Beállítjuk a MindenOké egymásra épülő rendszerébe
 9. Facebook kompatibilissé tesszük
 10. Karbantarjuk
 11. Időközönként frissítjük
 12. Népszerűsítjük

Profi csapatunk mindenben segít

MODERN ÉLETRE
TERVEZVE
Top