Bemutatkoznak az VII. ZSOODANCE FEST zsűritagjai!

CSERKUTI ZSÓFI

A Zsoodance Fest megálmodója, szervezője.



DUKAI GÁBOR - Ismét beszélhet! 

Dukai Gábor a BRONSIS Tánciskola művészeti vezetője, okleveles táncoktató, számos hazai táncos esemény, rendezvény "házigazdája", hangja. A Magyar TáncSport Szakszövetség edzői licencével rendelkezik.
A Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség kitüntetett sporttáncosa. Többszörös országos bajnok volt egyéniben, duóban, csoportban valamint Európa bajnok 2. illetve Világbajnok 5.helyezéssel rendelkezik az International Dance Organization (IDO) szövetségben. Testvérével 2011-ben az IDO Budapest Hip Hop Open versenyen Világkupa címet szereztek duó kategóriában. Az Európa Bajnok PROJECT korábbi tagja. 2012-ben a Magyar Divat- És Sporttánc Szövetség Elnöksége kiemelkedő versenyzői pályafutásáért Versenyzői Nívódíjjal illetve táncpedagógusi munkájáért Táncpedagógusi Nívódíjjal jutalmazta. A győri ÚjRADÓ
Fesztivál táncos ágának szakmai vezetője.



ROSTÁS CSILLA

Az NDC egyik vezetője, koreográfusa és tanára. Több éve készít fel csapatokat hazai és nemzetközi versenyekre illetve még ő maga is aktív versenyző. Amita Díjas és Connector Dance Fest Díjas koreográfus, valamint szóló kategóriában Országos Bajnok a Hip-Hop Unite Hungary verseny sorozaton. Számos itthoni és külföldi koreográfustól tanult már, nagyon fontosnak tartja, hogy mindig a lehető leghitelesebben adhassa át az elsajátított tudást tanítványainak. Tagja az NDC Dreamers csapatának, akik számos csodás tánccal ajándékoztak meg minket az évek során. Nagyon fontosnak tartja, hogy a tánc során ne csak mozdulatok, hanem érzések is felszínre kerüljenek, melyekkel hathatunk az emberekre.



TORONYA ALEXANDRA ismét zsűritag a Zsoodance Festen

A Harc- és Táncművészet Sport Egyesület vezetője.

2009-ben színházi táncosként végzett majd 2012-ben a Magyar Táncművészeti Egyetem Divattánc szakán diplomázott.
Az elmúlt évtizedben számos hazai és nemzetközi versenyen ért el kiemelkedő eredményeket tanítványaival. International Dance Open Európa bajnoki és a World Balett assocition versenyen világbajnoki címet nyert csapata.
2016-tól az egri és miskolci torna club balett tanára és koreográfusa .
Munkája elismeréseként 2017-ben Művészeti díjat kapott és elnyerte a Miskolc város legjobb edzőjének járó különdíját. 2016 óta hivatásos bíró rangos hazai modern táncversenyeken.



FEKETE MIKLÓS

"1986-ban végeztem az állami artistaképző intézet, akrobatikus revütáncos képző szakán. Ezt követően a Győri Nemzeti Színház tánckarába szerződtem, ahol rövid idő után a tánckar vezetője lettem! Jelenleg már alkalmazott koreográfus vagyok, és a több mint 20 éve sikeresen működő Dance 4 you táncstúdió alapítója…tanára."



DUKAI ANETT
Dukai Anett a BRONSIS Tánciskola vezetője
Többszörösen kitűntetett érdemes sporttáncosa a Magyar Divat- és Sporttánc Szövetségnek.
Számos országos, európai és világbajnoki helyezéssel rendelkezik I.D.O. Világbajnok 2. helyezés, Európa bajnok 4. helyezés 2011-ben duó kategóriában testvérével az I.D.O. Budapest Hip Hop Open versenyen Világkupa címet szerzett.
Szertornászként elnyerte a Győr Városi Tornaszövetség különdíját.
2012-ben a Magyar Divat- És Sporttánc Szövetség Elnöksége kiemelkedő versenyzői pályafutásáért Versenyzői Nívódíj címmel adományozta meg.

#zsd #zsoodance #fest #zsoodancefest #táncfesztivál #dance #hiphop #breakdance #show #showdance #jazz #jazztánc #modern #moderntánc #társastánc #néptánc #rocky #akrobatikusrockandroll #hastánc #acrobatika #mindenstílus #mano #gyerek #junior #felnőtt #2023 #februar #mik #instakozosseg #magyarinsta

Design: @krakerart

Kapcsolat

Zsoodance


Zsoodance
8500 Pápa, Veszprémi út 3.
  +36 70 292 1668
  zsoodance[kukac]gmail[pont]com
  

Nyitvatartás:
Hétfő: 14:00 - 20:00
Kedd: 14:00 - 20:00
Szerda: 14:00 - 20:00
Csütörtök: 14:00 - 20:00
Péntek: 14:00 - 20:00
Szombat: ZÁRVA
Vasárnap: ZÁRVA


Top