Csempék, medenceburkolat, mozaik

Fürdőszoba és konyhai csempe

Ön mi alapján választ csempét fürdőszobájába, vagy a konyhájába?

Már a rengeteg féle burkolólap között nagyon nehéz eligazodni és nehéz megérteni, hogy két hasonló csempe között miért lehet több ezer forintos eltérés is. Ráadásul a választás se olyan egyszerű, mint ahogy az elsőre tűnik.

Biztosra veszem, hogy csempe és járólap vásárláskor Önnek is már a kezdetek-kezdetén megvan a saját elképzelése (nagy lapok, sötét elegáns csempék, világoskék fényes burkolólapok, stb.). Viszont nagyon fontos, hogy mielőtt elindul csempét választani mérje fel fürdőszobája, vagy konyhája adottságait. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen hatást szeretne elérni ezekben a helyiségekben.

Nagyon fontos a helyiségeknek a mérete, a belmagasság, van-e ablak, hány ablak van, hol van az ablak, mekkora az ablak, van-e tükör, milyen egyéb berendezési tárgyakat tervez, stb.

Ezekkel mind-mind számolnia kell, mert nagyon könnyen beleeshet abba a hibába (mint sajnos már elég sokan), hogy ezeket figyelmen kívül hagyva végeredményként egy nagyon nyomasztó és sötét konyhát kap, vagy egy nagyon rideg és szinte már fagyos hatású fürdőszobát. De a rossz csempe választás eredménye lehet egy olyan optikai csalódás is, amitől amúgy is keskeny fürdőszobája még inkább keskenyebbnek tűnik majd.

A csempék, csempe burkolatok igen sokféle méretben, színben és mintázattal léteznek. Ez egyrészt hátrány, mert a bőség zavarát idézi elő és nehezítik a választást. Másrészt viszont óriási előny, hiszen saját stílusában tudja megvalósítani és kicsempézni a WC-jét, fürdőszobáját és a konyháját is, ráadásul a csempéket ügyesen keverve fantasztikus optikai trükkökkel képes például kitágítani a teret, vagy látszólag magasítani a helyiségeket is mindenféle bontási munkálatok nélkül!

Hogyan tudja megoldani a csempék segítségével, ha hely szűkében szenved?

#1
Hogy a terület optikailag nagyobbnak tűnjön, használjon kis méretű csempéket!

#2
Válasszon téglalap alakú fali csempét! Ezeket a hosszabbik élükkel vízszintesen rakva látszólag szintén ki tudja tágítani a teret a kis helyiségben!

#3
A tér látszólagos növelésére kitűnő megoldás még a nagy méretű tükör alkalmazása is!

Ha kíváncsi még több csempézési ötletre, csempézési trükkre, iratkozzon fel Ön is "Sikerbeburkoló" csempézés-burkolás hírlevélsorozatunkra!

Hasznos tipp a csempe megvásárlásához:
Csempe és járólap vásárláskor mindig vegyen ca. 10% több burkolólapot! Erre azért van szükség, mert a széleknél, sarkoknál szinte kivétel nélkül le kell vágni a csempékből, ami hulladékot jelent, plusz néhány csempelapot érdemes tartalékba is elrakni, ha később esetleg cserélni, vagy bontani kell!

A konyhai és fürdőszoba csempék teljes kínálatáról érdeklődjön Ön is üzletünkben!

   

Medenceburkolat, mozaik

Az üvegmozaik egyre inkább terjed, egyre inkább divatosabb és egyre nagyobb teret hódít magának a burkolatok között annak ellenére, hogy nem tartozik a legolcsóbb burkolatok közé.

Miért kedvelik mégis annyian és miért képesek kiadni érte komoly összegeket is?

A válasz talán a felhasználhatóságban keresendő. A mozaikok ugyanis a legkülönfélébb stílusokban és méretekben lelhetők fel a piacon és szinte bármilyen minta megvalósítható velük.

Bármekkora felületen gyönyörűen hat. A mozaikokkal mutatós és elegáns megoldásokat lehet készíteni akár egy fürdőszobáról beszélünk, akár egy medenceburkolatról.

A legnagyobb vonzerejük mégis talán abban rejlik, hogy abszolút egyedi elképzeléseket valósíthat meg a mozaikokkal. Ha mozaik burkolatot választ, akkor a saját stílusát, ízlésvilágát könnyedén át tudja vinni medencéjére és fürdőszobájára is.

Felhasználásuk igen sokrétű, mivel használhatóak önálló burkolatként falra, vagy padlóra is, így akár komplett zuhanyzók is kirakhatóak belőle! De felhasználhatja normálméretű csempék és járólapok mellé is díszítőelemként, vagy dekorációként.

A mozaik kitűnő eszköz arra, hogy megtörje vele a nagy méretű burkolólapok monotonitását, kiemeljen egy tükröt, kihangsúlyozza medencéje lépcsőjét, vagy épp díszítse vele úszómedencéje peremét.

Medenceburkolatokról és üvegmozaikokról érdeklődjön Ön is üzletünkben!

   

Csempék és járólapok:
Válogasson az alábbi gyártók kínálatából és kérje ajánlatunkat!

- TUBADZIN,
- DOMINO,
- ZALAKERÁMIA,
- SAIME
- CERSANIT,
- OPOCZNO,
- KANJIZA.
- GOLDEN TILE
- POLCOLORIT
- DELCONCA
- PARADYZ,
- KWADRO
- CASABELLA
- PASTORELLI,
- CERRAD,
- UNDEFASA,
- LA FABBRICA


Galéria

Kapcsolat

Csempe Piramis


Csempe Piramis
8200 Veszprém, Almádi u. 21.
  +36 30 278 2288
  info[kukac]icdi[pont]hu

Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 8.30 - 17.00
Szombat: 8.30 - 12.00Top