Állapotfelmérés.

SCIO NELSON Biofeedbalk állapotfelmérés
A SCIO-RENDSZER ma világszerte a vezető elemző- és harmonizáló készülék.
Ez egy magastechnológiájú kiegészítő, állapotfelmérő készülék, ami segít a kezelőjének megtalálni azokat az energetikai egyensúlytalanságokat és problémákat, amik felmerülhetnek embereknél és állatoknál.
ÁLLAPOTFELMÉRÉS
A program energetikailag kódolt kérdést tesz fel a szervezetnek és méri hogyan változnak annak impulzusai. A több mint 9000 anyag ( vírusok, vitaminok, aminosavak, lipidek, zsírsavak, növények, allergének, baktériumok, gombák, méreganyagok, kromoszómák, szintetikus gyógyszerek stb) mindegyikére jellemző 1-1 impulzus, melyet a készülék generál és az elektródák továbbítanak. Ezekre az impulzusokra , a mért személy elektrofiziológiás választ produkál és a program érzékeli ezen rezgésszámokat.Ezután a program rendszerezi mely energetikai impulzusokra reagálunk legerősebben.
Rangsorolja a legmagasabb kockázati tényezőket, majd jelzi, mely szerveink a leginkább terheltek, hol mutatkoznak energetikai problémák, milyen területeken lehet a szervezetünkben eltérés.
A program javasol életmódot, diétát, mozgást, különböző ásványi anyag, vitamin és enzim tartalmú kiegészítőket, aminósavak, valamint megtudhatjuk milyen terápia alkalmas a vizsgált személynek. A tesztelés után a program többféle harmonizálást végez el, automatikusan kiválasztva az adott személynek a legmegfelelőbbet. Amennyiben az páciens nem változtat az életmódján és gondolkodásán a test frekvenciája ismét elindul a helytelen irányba, a diszharmonikus állapot felé - ami ismét problémát okozhat
AZ ŐSI GYÓGYÍTÁS TALÁLKOZÁSA A MODERN TECHNOLÓGIÁVAL
-Analizálja a táplálkozási hiányokat
-allergiákat és ételérzékenységeket
-mérgeket, gombákat és parazitákat
-a fizikai testet - szerveket, izmokat, mirigyeket, vért és egyebeket
-agyhullámokat
-érzelmi blokkokat és mentális stresszt
-a legreagálóbb kérdéseket a rizikó faktor funkcióval
Az állapotfelmérés időpontjáról érdeklődjön telefonon vagy személyesen üzletünkben!
0630458-1977

További Hírek

Kapcsolat

Nap-Hold Biobolt


Nap-Hold Biobolt
8500 Pápa, Eötvös u. 2.
  +36 30 458 1977
  hidrikneandi[kukac]gmail[pont]com

Nyitvatartás:
Hétfő-Csütörtök-Péntek: 8.30 - 16.30
Kedd-Szerda: 8.30 - 17.00
Szombat: 8.30 - 12.00


Top