DR Kalmár Mendel Gergely őstönkölygabona

Üzletünkben már kaphatók a DR Kalmár Mendel Gergely őstönkölygabonájából készült alapanyagok:
-Tönkölyliszt fehér,
-Teljes kiőrlésű tönkölyliszt,
-Tönkölydara,
-Tönköly zsemlemorzsa

"A Dr. Kalmár® márkanevű tönkölylisztből mindazok a termékek elkészíthetők, amelyek a közönséges búzából vagy szójából. A tönkölyhús kiváló összetételű. A kenyértészta készítéséhez nem kell adalék vagy tartósítószer. A palacsintatészta akár tojás nélkül is készíthető.
A tönkölyben igen magas a B- és E vitaminok mennyisége. Keményítő szerkezete és élelmi rost tartalmánál fogva kedvező a glikémiás indexe. Csizmadia Imre ajánlja fogyasztását: főleg a fogyókúrázóknak és a cukorbetegeknek hasznos a diétájukban. Fogyasztása csökkentheti a lisztérzékenység kialakulásának a veszélyét. A már lisztérzékenyek nem fogyaszthatják.
Természetgyógyászok véleménye szerint a GEODYN® védjegyű tönköly fogyasztása erősíti az immunrendszert, lassítja az öregedést, rugalmassá teszi a test szöveteit, javítja a sejtek stabilitását. Segítségével a csontritkulás, a cukorbetegség, a szív- és érrendszeri problémák csökkenthetők, megelőzhetők.
Esszenciális zsírsav-tartalma jótékonyan hat az idegrendszerre. Javítja a szellemi teljesítőképességet. A sportteljesítmény növekedése érhető el roboráló, anyagcserét támogató, regenerálódást segítő hatása révén. Biztosítja a szervezet harmonikus működését, így fogyasztása minden korosztály számára ajánlott, de különösen sportolóknak, fejlődésben lévő gyermekeknek, kismamáknak, időseknek javasolt."

További Hírek

Kapcsolat

Nap-Hold Biobolt


Nap-Hold Biobolt
8500 Pápa, Eötvös u. 2.
  +36 30 458 1977
  hidrikneandi[kukac]gmail[pont]com

Nyitvatartás:
Hétfő-Csütörtök-Péntek: 8.30 - 16.30
Kedd-Szerda: 8.30 - 17.00
Szombat: 8.30 - 12.00


Top