Herbafulvo essenciák

Boltunk ajánlata: Herbafulvo essencia és Herbafulvo Papayas Essencia
Miből áll a Herbafulvo?
A komplex gyógynövényi hatóanyagai a jótékony bélbaktériumok működését és szaporodását segítik elő, védik a gyomor- és bélnyálkahártyát, serkentik az emésztést, regenerálják a májat és a vesét, támogatják az érrendszert, emellett pedig hasznos vitaminokat és gyulladáscsökkentő anyagokat juttatnak a szervezetbe. Olyan növények kaptak helyet a komplexben, mint a fekete áfonya levél, édeskömény. ánizs, csipkebogyó, mezei sóska, nagy csalán és máriatövis.
A gyógynövények mellett az ital lelke a fuvolsav L-arginin komplex, mely a nitrogén-monoxid termelésben játszik szerepet, ez pedig a hajszálér hálózat oxigénszállításának nélkülözhetetlen molekulája.
További összetevők a sóiszapos parajdi só, mely 84 féle hasznos mikroelemet tartalmaz és szabályozza a sejtek ozmotikus nyomását, illetve az almapektin, ami nem más, mint egy prebiotikum, vagyis rost táplálék a hasznos bélflórának, a probiotikumoknak.
A Herbafulvo kimagasló élettani hatásai a következők:
● A hajszálerek oxigénellátásának növelésével jótékonyan hat a vérnyomásra.
● Támogatja a bélflórát, megszünteti a bélproblémákat, pl. a hasmenést, székrekedést, puffadást, de jótékonyan hat az áteresztő bélszindrómára is, csökkentve az autoimmun tüneteket.
● Mivel a hasznos bélflórát támogatja, erősíti az immunrendszert, a betegségekkel szemben ellenállóbak leszünk, könnyebben felgyógyulunk, és még a daganatos megbetegedések kockázata is csökkenhet a rendszeres fogyasztással.
● Szintén rákmegelőző hatású tulajdonsága, hogy serkenti a védekező fehérvérsejtek termelődését, melyek felfalják vagy ellenanyaggal pusztítják el a vírusokat, tumorsejteket.
● Mivel stabilizálja a vércukrot, megelőzhető vele az inzulinrezisztencia, és a cukorbetegség.
● Serkenti a sebgyógyulást, roboráló hatású, gyulladáscsökkentő.
● Jótékonyan hat a hormonháztartásra, segíthet potenciazavar és menstruációs zavar esetén is.
● A májat támogatva fokozza a méregtelenítést.
● Reumás, és ízületi fájdalmak csökkentésében, megszüntetésében is a segítségünkre lehet.
● Csökkentheti a fáradékonyságot, ingerlékenységet.
A Herbafulvo essencia papaya kivonattal minden összetevője és annak mennyisége megegyezik a Herbafulvo essencia összetevőivel, egy lényegi eltérés van, papaya levél kivonattal van kiegészítve.
A papaya hatásáról
A Karib-szigeteken őshonos, papaya- vagy dinnyefa, ma a trópusok egyik legelterjedtebb haszonnövénye. A japánok a papaya levét emésztési zavarok kezelésére használták. A papayafa levele a növény legértékesebb része. A levél igen gazdag papainban, enzim tartalma 15-szöröse az érett gyümölcsének. A tizenkilencedik századi amerikai orvosok a papaya levelet tea formájában használták az emésztési zavarok kezelésére.
A levélben és a levélszárban levő papain és a chymopapayn, a legfontosabb hatású enzimjei a papayának. A papaya enzimjei képesek helyettesíteni a pepszint, kompenzálni az amiláz, a lipáz és a proteáz hiányát, amikor sérül a hasnyálmirigy enzim termelése. Hatékonyságát a belekben uralkodó aktuális pH nem befolyásolja hátrányosan, semleges és enyhén lúgos kémhatáson is jól katalizál. Ez a tulajdonsága különösen hasznos, amikor sósav- hiány van a bélcsatornában. A papaint a legerősebb fehérje emésztő enzimként tartják számon. A papaya rendkívüli hatékonysága az enzimaktivitásban rejlik. A papain enzim saját tömegének 35-szörösét kitevő fehérje lebontására képes.
Herbafulvo essencia 750 ml: 4.540,-Ft
Herbafulvo Papayas essencia 750 ml: 5.100,-Ft.

További Hírek

Kapcsolat

Nap-Hold Biobolt


Nap-Hold Biobolt
8500 Pápa, Eötvös u. 2.
  +36 30 458 1977
  hidrikneandi[kukac]gmail[pont]com

Nyitvatartás:
Hétfő-Csütörtök-Péntek: 8.30 - 16.30
Kedd-Szerda: 8.30 - 17.00
Szombat: 8.30 - 12.00


Top