KOLLAGÉN BEAUTY & FIT TERMÉKCSALÁD

Megérkeztek!
KOLLAGÉN BEAUTY & FIT TERMÉKCSALÁD.
Akár magadnak , akár szeretteidnek fantasztikus karácsonyi ajándék.
Mert a kényeztetést megérdemeljük!
1.Arckontúr javító és szemkörnyék ápoló krém kollagénnel.
A Q10 koenzim intenzív energiaforrást biztosít. Hatására a szemkörnyéki terület felélénkül és regenerálódik. A magas hyaluronsav tartalom és az egyéb vízmegkötő anyagok mélyrehatóan hidratálnak. Az Acmella kivonat felületaktív öregedésgátló és természetes alapú izomlazító hatóanyaga láthatóan csökkenti a finom ráncokat. A korszerű hatóanyag-komplexek visszaállítják a bőr feszességét és erősítik a rugalmas rostokat. Hosszan tartó védelmet nyújt a káros környezeti hatások ellen.
2.Éjszakai krém kollagénnel. Hatékony és gazdag bőrmegújító krém, amelyek Q10 tartalma optimális energiaforrást biztosít a bőr éjszakai regenerálódásához. Az A-és E- vitaminban bővelkedő édes mandula olaj selymesíti és finomítja a fáradt bőrt. A ligetszépe olaj fokozatosan csökkenti a szem és száj körüli finom ráncokat, így az anti-aging bőrápolásra is alkalmazható.
3.Arclemosó bőrnyugtató tej kollagénnel.
Hatékonyan távolítja el a sminket és a különféle szennyeződéseket az arcról. A soluble kollagén egy hatásos vízmegkötő, hidratáló anyag. Táplálja az érett bőrt, nagy vízmegkötő kapacitásának köszönhetően a bőr sima és rugalmas lesz. a magas vitamintartalmú avokádó olaj táplálj a bőrt. Tisztítás után a bőr visszanyeri frissességét, természetes puhaságát. Az A -és E-vitaminban bővelkedő édes mandula olaj selymesíti és finomítja a fáradt bőrt.

Galéria

További Hírek

Kapcsolat

Nap-Hold Biobolt


Nap-Hold Biobolt
8500 Pápa, Eötvös u. 2.
  +36 30 458 1977
  hidrikneandi[kukac]gmail[pont]com

Nyitvatartás:
Hétfő-Csütörtök-Péntek: 8.30 - 16.30
Kedd-Szerda: 8.30 - 17.00
Szombat: 8.30 - 12.00


Top